Torturi

 

Tort cu nuca

 

 

 

Ingrediente

2 pahare de nuca macinata
3 linguri de cacao
2 pahare de zahar
4 linguri de pesmet fin
un virf de cutit de bicarbonat
3 linguri de rom
7 oua
coaja de lamiie
1 pachetel cu zahar vanilat
1/2lingurita de sare
crema de ciocolata

Mod de preparare:

Blat:

Se freaca galbenusurile cu zaharul, sarea si romul pina ce creste amestecul si se ingroasa. Adaugati pesmetul, zaharul vanilat, nuca, praful de copt, cacaua, coaja de lamiie, si la sfirsit albusurile batute spuma tare. O forma de tort se unge cu unt, puneti compozitia si dati la cuptor cu foc mic.
Cand blatul este gata,il scoateti, il taiati in jumatati in latime.

Crema:

1 litru de lapte, 3 linguri de cacao, 2 linguri de faina, 5 linguri de zahar, 1 plic cu zahar vanilat, putina frisca si unt. Se pune faina, zaharul si cacaua intr-o cratita, amestecati-le si turnati cite putin laptele, amestecand continuu. Asezati cratita pe foc, amestecati pana cand compozitia se ingroasa, apoi o lasati sa se raceasca. Adaugati untul. Cu aceasta garnisiti si decorati tortul, punand la sfirsit frisca.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Cadouri de la Cadoul.com

Cadouri de la Cadoul.com

Fashionlab.ro

Fashionlab.ro

CATALIN BOTEZATU

CATALIN BOTEZATU - magazin oficial
%d blogeri au apreciat asta: